ANNA LAHJA ITSELLESI,  PUOLISOLLESI,  PERHEELLESI, 

ELÄMÄSI TÄRKEIMMÄLLE ASIALLE 

Lähi- ja etäkonsultaatiot sekä opintoja uusperheille


Jokainen ihminen on yksilöllinen, jokainen perhe on omanlainen. Uusperheasioissa on joitakin kaavoja joita usein toteutetaan, mutta samalla jokaisessa perheessä on omat yksilölliset haasteet, lähtien lasten ja vanhempien iästä, perherakenteen kokonaisuuteen ja historiaan ja lukuisia muita asioita. Siksi yleistysten tekeminen sisältää mahdollisuuksien lisäksi aina sudenkuopan joka voi ohjata sinua myös enemmän haasteisiin.

Kun haemme tietoa eri asioista, voi silmämme sokeutua näkemään vain ne tiedot, jotka palvelevat meidän kaavojamme, tai halumiamme vastauksia. Siksi tiedon lisäksi on hyvä rinnalla kulkea tukija, joka ymmärtää, näkee ainutlaatuisuutesi ja myös haastaa sinua toisenlaisiin vaihtoehtoihin.  

Tiedostamisen lisäksi tarvitsemme konkreettisia  toimintamalleja, ymmärryksen löytymistä juuri teidän tilanteeseen huomioiden kaikki osapuolet tasavertaisesti. Siksi suosittelemme aina tiedon ja tiedostamisen rinnalla yksilöllistä yksilö/pari/ - tai perhekonsultaatiota. 


Autetaan yhdessä sinua, teitä löytämään vastauksia elämäänne. 


Konsultointikäynnit, yksilö- ja uusperheneuvonta suunnitellaan sinun / teidän tilanteenne mukaan muutaman kerran konsultaatiosta pidempiaikaiseksi prosessiksi. Elementteinä voidaan käyttää yksilö-, pari,- ja perhetapaamisia, etätietoutta, etätehtäviä sekä web-konsultaatiota kirjoittaen. 


Mikäli sinulla on taloudellisia vaikeuksia, lue tämä


ETÄPALVELUT


Parien konsultaatio etätehtävien avulla

Sisältäen:  

  • alkukartoitus
  • viikottaiset tehtävät 
  • yhteenveto ja suositukset
  • Lisätietoa tästä linkistä 


 249€

Webkonsultaatio uusperheasioissa 

  • Sisältäen lyhyen alkukartoituksen sekä  1-5  vastausta
  • Pidemmät caset sopimuksen mukaan


15-50€

Web-konsultaatio elatusapuasiossa alk.


15€

Älä itke äitipuoli -teos 

  • Tietoa äitipuolena olemisesta ja ymmärrystä rinnalla kulkijalle
  • Päivitetty ja laajennettu 2018
  • Toimitetaan sähköpostiin pdf-tiedostona


4,90 

LÄHIPALVELUTYksilötapaaminen, 45 min

Vastaanotto- tai kotitapaamisena 

muutamia vapaita aikoja Järvenpäässä


65€

Paritapaaminen, 90 min

Vastaanotto- tai kotitapaamisena

 muutamia vapaita aikoja Järvenpäässä 


118€

Perhetapaaminen, 90 min

Vastaanotto- tai kotitapaamisena

 muutamia vapaita aikoja Järvenpäässä 


118€

KOKEMUKSIA:

"Taru rohkaisi minua osallistumaan miehen ongelmallisen teini-ikäisen lapsen kasvatuskeskusteluihin ja muutenkin osallistumaan enemmän hänen elämäänsä. Minä kuitenkin olen osaltani vastuussa lapsen toiminnan ohjauksesta käytännössä puolet ajasta. Rohkaistuin sanomaan asiasta miehelleni ja hän sanoi asiasta eksälleen, joka lopulta joutui hyväksymään sen, että olen osa lapsen kasvatusketjua. Ja että minusta voi olla jopa hyötyä lapsen asioista keskusteltaessa. Analysoin asioita kuitenkin niin paljon enemmän kuin mieheni. Nyt meillä on toimiva yhteys aikuisten välillä. En tiedä vielä auttaako se lasta, mutta yritystä molemmilta tahoilta nyt on. Oma elämäni on ainakin mielekkäämpää nyt." PP


"Tarusta huokuu aidosti välittävä asenne, ja hän työskentelee hyvin intensiivisesti ja vaivaa nähden asiakkaansa kanssa. Hänen tapaamisistaan on suurta apua ja eri näkökulmat tulevat käsiteltyä. Taru toimi vaikeiden ja ahdistuneiden pohdintojen äärellä itsetuntoa vahvistavana ja eheyttävänä peilinä tällaiselle väsyneelle uusperheen äidille, joka on muutoin tottunut peilaamaan itseään vain toisten rikkinäisten ihmisten kautta." -T-

---