Entene - Apua uusperheen solmukohtiin, konsultaatiota elatusapuasioissa


Entente  kunnioittaa  ja arvostaa Sinua  ja sinun kokemustasi. Jokainen tunne, jokainen tarve mikä sinulla on, on aivan oikea, tärkeä ja merkityksellinen.  Autetaan yhdessä Sinua, uusperhettännä polulle jossa pienten muutosten kautta arjen helmen ketju kutoutuu valoisammaksi. Ei täydelliseksi, eikä helpoksi. Sillä sitä elämä ei ole. Mutta kauniiksi ja levollisemmaksi.


Arvostamme jokaista perhettä, jokaista uusperhettä,  äitipuolta, isää, perheenjäsentä matkalla, joka vie kohti syvempää ihmisuhdetta, kohtaavampaa perhettä, ja inhmillistä oikeudenmukaista perhe-elämää. Omien virheiden kohtaaminen ja  saatu anteeksianto on kaunis alusta, jonka päälle voi rakentaa ainutlaatuisen  yhteyden puolisoon ja valtavan merkityksellinen kasvualustan lapsille.  Olet ainutlaatuinen ja tärkeä ihminen, perheenjäsen, puoliso.


Entenen ihmiset ja kumppanit ovat jokainen syvän itsetuntemusprosessin käyneitä alansa vahvoja osaajia, jotka tiedostavat ihmisyyden kipupisteet ja rehellisyydeen sekä ymmärryksen kauneuden.

Kysy rohkeasti suosituksia alueesi ammattilaisista.ENTENTE, TARU MERITIE 


Taru Meritie

  • Uusperheneuvoja
  • Ihminen tavattavissa -terapeutti
  • Kokemusasiantuntija
  • Suomen Uusperheneuvojat Ry:n vpj

Taru Meritiellä on yli 20-vuoden omakohtainen kokemus uusperhe-elämästä sen eri muodoissa ja rooleissa; äitipuolena sekä pienille, että isoilla lapsille, yksinhuoltajuudesta, biologisesta äitiydestä  tilanteesta jolloin entisellä puolisolla on uusi kumppani sekä tämän lisäksi etä-äitiydestä. Viimeiset 5-vuotta hän on elänyt myös etä-isän rinnalla nähden isyyden haasteet ja mahdollisuudet uusperheen elämässä.


Meritie on opiskellut uusperhedynamiikkaa ja ihmisen psyykkeettä yli 5 vuotta, koulutuksina muun muassa Suplin uusperheneuvoja -koulutus, sekä  Ihminen tavattavissa- terapeuttikoulutus. Työuran historiassa hän on ollut johtotehtävissä itsetuntemus- ja koulutusalan yrityksessä, henkilöstö- ja viestintäpäällikkönä lastensuojelualalla, sekä toiminut talous- juridisella puolella neuvojana yrittäjäpuolisona sekä yrittäjänä. Uusperheeseen kuuluuvat aviomies, 0- 16- ja 19-vuotiaat biologiset lapset sekä 6 bonuslasta (7-23 vuotta).
T:mi Entente
Y-tunnus 1988565-4
Kotipaikka: Järvenpää
info@entente.fi

045-6616775