YKSILÖTAPAAMISET

PARITAPAAMISET

PERHETAPAAMISET

Yleisimpiä aihealueita lähitapaamisessa: 

 • Miten toimia lasten rajojen suhteen, mitkä ovat terveet rajat lapsille
 • Ketä perheeseemme kuuluu, kuka päättää perheemme asioista
 • Entisen puolison vaikutus perheeseemme
 • Mustasukkaisuus puolison lapsiin
 • Mustasukkaisuus entiseen puolisoon
 • Menneen avioeron vaikutus elämäämme
 • Perheen osasysteemit - kuinka luoda yhteyttä perheenjäsenten välillä
 • Sukupolvien ketju
 • Meidän perheen tavat ja perinteet
 • Minun tarpeeni
 • Viha ja agressio 
 • Olenko tärkeä ja arvokas, sisäinen lapsi
 • Toiveet ja odotukset, haavat ja kipukohdat
 • Vanhemmuuden roolit, kuka olen aikuisena tässä perheessä
 • Lasten yksilöllisyys ja näkeminen
 • Entä kun en jaksa enää

Konsultointikäynnit, yksilö- ja uusperheneuvonta suunnitellaan sinun / teidän tilanteenne mukaan muutaman kerran konsultaatiosta pidempiaikaiseksi prosessiksi. Elementteinä voidaan käyttää yksilö-, pari,- ja perhetapaamisia, etätietoutta, etätehtäviä sekä web-konsultaatiota kirjoittaen. Usein ensimmäisen kerran jälkeen päädytään  3,  5 tai 10  kerran prosessiin lisättynä etätehtävillä. Joskus yksikin käynti riittää. 


Hinnat lähiyksilötapaamisissa 94,00€ ja lähiparitapaamisessa 159€. Pidemmät prosessit sopimushinnoin.

Mikäli et pääse sovitulle tapaamiselle, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen sovittua tapaamista.  Liian myöhään perutuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista joudutaan perimään täysi käyntimaksu. Mikäli sinulla on äkilinen sairaustapaus, peruminen on maksuton lääkärintodistusta vastaan.  

----

Otan vastaan asiakkaita Järvenpäässä. Pääset Järvenpäähän helposti junalla, matka-aika on 25 minuuttia Helsingistä. Vastaaottoni sijaitsee lähellä, kävelymatkan päässä rautatieasemasta.

Lähitapaaminen on ehdottomasti vaikuttavin tapa löytää elämään uutta suuntaa ja uusia näkökantoja.


---


Tuntuuko että et jaksa etsiä tietoa tai olet sitä etsinytkin, mutta mikään ei auta. Tunteet ovat, vaikeudet tulevat kerta toisensa jälkeen. Etkä tiedä mitä enää tehdä. Oletko yksin ja avuton?

Tahtoisitteko yhdessä pysähtyä parisuhteenne ja perheenne äärelle, ja etsiä miten löytää parempi arki tai selvitä ilman eroa? Miten edetä kun toisella on kaikki ihan hyvin ja toinen oirehtii. Mistä löytää työkaluja parisuhteen ja perheen hyvinvointiin? Mitä tehdä kun näkökantamme ovat niin erilaiset?

Haluatteko ennaltaehkäistä sudenkuoppia ja ymmärtää mitkä elementit ovat riskitekijöitä ja mitkä asiat ovat hyvin? 

Jokainen ihminen on yksilöllinen, jokainen perhe on omanlainen. Uusperheasioissa on joitakin kaavoja joita usein toteutetaan, mutta samalla jokaisessa perheessä on omat yksilölliset haasteet, lähtien lasten ja vanhempien iästä, perherakenteen kokonaisuuteen ja historiaan ja lukuisia muita asioita. Siksi yleistysten tekeminen sisältää mahdollisuuksien lisäksi aina sudenkuopan joka voi ohjata sinua myös enemmän haasteisiin.

Kun haemme tietoa eri asioista, voi silmämme sokeutua näkemään vain ne tiedot, jotka palvelevat meidän kaavojamme, tai halumiamme vastauksia. Siksi tiedon lisäksi on hyvä rinnalla kulkea tukija, joka ymmärtää, näkee ainutlaatuisuutesi ja myös haastaa sinua toisenlaisiin vaihtoehtoihin.

Tiedostamisen lisäksi tarvitsemme konkreettisia toimintamalleja, ymmärryksen löytymistä juuri teidän tilanteeseen huomioiden kaikki osapuolet tasavertaisesti. Siksi suosittelen aina tiedon ja tiedostamisen rinnalla yksilöllistä yksilö/pari/ - tai perhekonsultaatiota.

Autetaan yhdessä sinua, teitä löytämään vastauksia elämäänne.


"Tarusta huokuu aidosti välittävä asenne, ja hän työskentelee hyvin intensiivisesti ja vaivaa nähden asiakkaansa kanssa. Hänen tapaamisistaan on suurta apua ja eri näkökulmat tulevat käsiteltyä. Taru toimi vaikeiden ja ahdistuneiden pohdintojen äärellä itsetuntoa vahvistavana ja eheyttävänä peilinä tällaiselle väsyneelle uusperheen äidille, joka on muutoin tottunut peilaamaan itseään vain toisten rikkinäisten ihmisten kautta." -T-